Spirituális Választerápia

Spirituális VálaszTerápia

A  Spirituális VálaszTerápia (SVT) egy a lélekkel foglalkozó módszer. Az SVT segít abban, hogy felismerjük a valós problémánkat, megfogalmazzuk és megoldjuk. Mindenkinek van tudatalatti elméje, amihez a hozzáférés nem olyan egyszerű, mint a tudatos elménkhez. A tudat alatti elmében lévő programok és energiák, melyeket igen magas arányban előző életekből hozunk, alapvetően befolyásolják a jelen életünk minőségét, teljességét és harmóniáját.

SVT-ben egy ingát és egy speciális táblázatrendszert használok, hogy az életedet gátló, blokkoló negatív programokat beazonosítsam, majd a felső Én (a tudatfelettes) segítségével megtisztuljanak.

Felső Én a negatív lélekprogramokat, energiákat, hiedelmeket és zavaró körülményeket az Akasha feljegyzéseiből (lélekfeljegyzésekből) és a tudatalattiból való kitisztítása esélyt adhat a könnyebb változásra, változtatásra az életedben. Az Akasha feljegyzésben szerepelnek a lélek által egészen a teremtésétől kezdődően a jelen pillanatig és azon túl is (előző-, jelen-, és eljövendő életek) átélt/programozott pozitív negatív élmények tapasztalatai, energiái és érzelmi érzetei.

Eredmények akkor működnek a leghatékonyabban, ha az egyén is tiszta szándékból szeretné a változást. Mindent megtesz önmaga érdekében.

Az SVT módszere és a tisztítás önmagában nem elég az életminőség javításához, de hozzásegíthet.

Abban segít, hogy előző vagy jelen életbeli blokkot, programot, élményt, beidegződést hiedelem ne gátoljon senkit abban, hogy boldog szabad életet élhessen.

Az SVT is egy olyan módszer, amelyek akár már néhány alkalom is elég ahhoz, hogy az egyén egy adott nehézséget/fizikai problémát képes legyen feloldani és megváltoztatni.

Tanácsadás alkalmával megteremtjük azt a teret, hogy a felső én elvégezhesse a munkát, kitisztítva a programokat, akadályokat, blokkokat minden olyan zavaró körülményt, hogy a testi/lelki gyógyulás elindulhasson. Amely az adott problémát okozhatja. Megkeresve a gyökér-, alap okot és a tisztításokat azon a szinten elvégezni. Tanácsadás alatt az inga és a táblázat rendszer használatával részletesen megvizsgáljuk a fizikai problémák lelki és tudatalatti akadályait. Segít nagyobb rálátást adni dolgokra, a felismerések fényében jobban meglátni a megoldást.

Fontos, hogy a tanácsadás és tisztítások után hajlandónak kell lenni a hiedelmek, szokások változásaira és a változtatásaira. Jövőben szebb, boldogabb, reménytelibb életet teremthessen önmagad és környezeted számára. 

Esélyt adhatsz magadnak, hogy az öngyógyító mechanizmusok beindulhassanak fizikai testedben és ez által lelki békét hamarabb, megélheted magaddal és a környezeteddel.

Online is működik a tisztítás. 

Tisztításra bejelentkezés:
Telefonszám: +3630-356-98-13
email: info@testilelkijolet.hu