Aszódi Gyöngyi vagyok, 1979-ben születtem.

Pályafutásom kezdetén tudtam, hogy mindig is szeretek emberekkel foglalkozni ez megmutatta a vendéglátás és a kereskedelem iránt érzett szeretetem is.

2005-ben találkoztam először a kineziológiával, Bruder Ildikó vezetett be a gyógyítás világába, mai napig nagyon sokat köszönhetek Ildikónak, sokat tanultam tőle és nagyon hálás vagyok neki, hogy segített elindulni ezen az úton. Megmutatta ez az út, hogy az élet egy tanulási folyamat és soha nem ér véget. Ildikónál sok elvonuláson vettem részt, meditációkon és tűzön járáson is. Ildikótól kaptam meg a Deeksha beavatást 2010-ben. A Deeksha nagyon sokban támogatta, segítette az életemet, s ekkor tapasztaltam meg, hogy mennyire jó érzés segíteni másoknak. Erősített abban hogy ráálljak az utamra és elkezdtem többet tanulni fejlődni. Tanulás az egyik lételemem, szeretek tanulni. 2012-ben Németh Renátánál elvégeztem az SVT-t (Spirituális választerápia), egyben egy lépés volt, hogy elkezdtem klienseket fogadni családi, baráti körben. SVT-tanfolyamon találkoztam Szeferinusz Attilával aki kineziológia oktató, itt már egyenes utam volt, hogy a kineziológiát fogok tanulni. A Kineziológia sok új barátot és életszemlélet váltást is hozott az életemben. Gálffy Gyöngyvért is ekkor ismertem meg, nagyon hálás vagyok az életnek, hogy összehozott vele a sors, sokat tanultam tőle és sok támogatást kaptam az utamon. Márkosi Hajnival együtt kezdték a Munay-ki tanfolyam képzését, Amit többször is elvégeztem náluk, és ez után született meg bennem a vágy, hogy szeretném én is minél több mindenkinek átadni ezt a csodálatos rítusokból álló tanítást. Kineziológia világának mélységét  Dr. Simon Kata-tól is tanulhattam. Katánál való tanulással egy újjabb szerelem született az életemben, gyermek kineziológia. A gyerekekkel való kineziológiai tevékenység, mindig különleges tud lenni.

Csodálatos utam volt idáig is, voltak benne különböző hullámok és tanulások is.

A tapasztalataim által és tudásommal, szeretném megmutatni az élet szép és lehet érte lelkesedni. Minden apróságban meg lehet találni a szépséget. Egy apró figyelmességben vagy a természetben. Tiszta szívvel, lélekkel várlak, hogy támogatni tudjalak és segíteni az utadon, hogy jól érezd magad. Ha lelkünk jól érzi magát, akkor a testünkben is jól érezzük magunkat, és ez így van fordítva is. Ezt szeretném, hogy megérezd.

Köszönöm, hogy megtisztelsz a bizalmaddal.

Szeretettel: Aszódi Gyöngyi