Metamorf Masszázs - A Lélek Érintése

Érintés terápia: 

A Metamorf masszázst az átalakulás masszázsának is nevezik, hiszen az életünk kellemetlen hatásai, a lelki blokkok oldódnak a kezelés során a tudatalattinkból.


Maga az elnevezés a metamorphosis görög eredetű szóból ered, mely átváltozást, átalakulást jelent.

"Ahogy a hernyóból báb aztán a pillangó lesz."

Ez a masszázs technika egy olyan folyamat amely által 3 síkon tudnak oldódni azon emlékek lenyomatai, amiket valamikor átéltünk és a jelen életünkben blokkot, akadályokat okoznak. Ezek a finom blokk oldások a szervezetünk öngyógyító képességét aktiválja, amely elindít egy tartós és mély hatékony javulást az életünkbe.


A három idősík ahol dolgozunk:

  • Előző életből hozott és fel nem dolgozott traumák. (első élettől a jelenlegi életünkig)
  • Magzati korból hozott lelki sérülések. (fogantatástól a születésig)
  • Jelen életünkben átélt sérülések, történések amire a legtöbbször már nem is emlékszünk. (születésünktől a jelen pillanatig)


Bármely életkorban alkalmazható a Metamorf masszázs, gyerekektől az idősebb korosztályig.

Metamorf masszázs megbízható és hatékony. Hatása a testi panaszok enyhülése mellett tapasztalható, hogy életünkbe visszatérhet a jókedv, önbizalom és az életöröm. Ezért is mondható erre a masszázsra, hogy a lélek érintése, mert lélekre ható terápia.

Életünk során fogantatástól kezdve bármikor kialakulhattak bennünk, félelmek, fájdalmak és lelki sebek. Évek alatt különböző kellemetlen lelki behatások érnek minket, (traumák, szeretetlenség, önértékelési problémák, cserbenhagyások, csalódások, félelmek). Ezek a lelki blokkok különböző életterületeken okozhanak akadályokat, teherként cipeljük évek óta. Néha nem is tudunk róla, hogy mit cipelünk magunkkal. Energiahiányos területek fizikai síkon betegség tüneteként is jelentkezhetnek.

Ez egy  speciális masszázstechnika, különleges technikával, finom lágy érintésekkel dolgozunk a lábon, kézfejen és az arcon lévő gerinczóna területén. Rendszeresen végezve a masszázs megszabadít a félelemtől, korlátozó mintáktól, negatív gondolatoktól, beidegződésektől. Segít nyitottabbá válni, önbizalmunk megnő, vidámabbak és jókedvűek leszünk. Megszabadít a testi lelki terhektől, és lehetőséget ad az örömtelibb élet megélésére.

Kezelés ruhában történik háton fekvő helyzetben.

Masszázs ideje 60-75 perc lehet.

Milyen rendszerességgel ajánlott?
- Heti 1 alkalommal, de legalább 4-5 alkalom szükséges a változások elindulásához.

 Jótékony hatása:

pl: Hangulatingadozásra, közérzet javitás.

Aszódi Gyöngyi: +3630-356-9813

Email: info@testilelkijolet.hu

Facebook: https://www.facebook.com/testilelkijolet/