Deeksha

Deeksha avagy Egység imádság
Energia átvitel a felvilágosodásért.


Mi a Deeksha?

Energia átadása, hogy egységben érezd magad. A Deeksha (ejtsd: diksha) szanszkrit eredetű.

Dél Indiából származó energia átadási módszer. Ez az Isteni energia átadása idővel segít, hogy egységbe kerülj önmagaddal. Segít abban, hogy megszűnjön az egyedüllét és az elkülönülés állapota.

Mi történik a Deeksha alatt?

A Deeksha neurobiológiai változást indít az agyban, amely akkor, ha teljes, lehetővé teszi, hogy az érzékek mentesek legyenek az elme interferenciájától. Amikor az érzékek az elme értelmezései által megfogalmazódnak, az érzékelés természetes érthetősége az öröm, a belső nyugalom és az Egységhez való kapcsolódás kísérő spontán érzéseihez vezet

Hogyan kaphatok Deekshat? Mit tapasztalhatok közben?

A Deeksha-t a deeksha átadó átadja, aki általában a fejének koronájára helyezi a kezét, általában kb. 1 percig. A tapasztalatok a deeksha alatt változóak, néha erősek, néha finomak, néha későbbi napokig késik. A befogadónak bizsergő érzést kell tapasztalnia a fejében, vagy a testen átáramló boldog energia, vagy néha egyáltalán nem. Bármi is legyen a tapasztalat, a címzett bízhat abban, hogy az Egység folyamata megkezdődött, az Isteni Kegyelem által a saját természetéhez tervezett folyamat, amely fokozatosan (vagy néha spontán módon) vezet a saját felgyorsult ébredésébe.

Deeksha valamilyen vallás vagy hithez tartozik?
A Deeksha nem tartozik semmilyen valláshoz, sem különleges hithez, sem spirituális úthoz. A Deekshát minden nap az emberek világszerte, minden fajhoz tartozó embernek, minden vallásnak, minden spirituális hitnek vagy lelki meggyőződésnek és minden nemzetiségű embernek adják. Nincs szükség a vallás megváltoztatására.

Deeksha jótékony hatása:

Hatására az egyén tudatosságában fejlődés történik és életének minden egyes területén változás áll be: az egészség az anyagiak, a kapcsolatok és spirituális növekedés terén. A deeksha nézőpontváltozást idéz elő. Segít, hogy egységbe kerülj önmagaddal, a deeksha segít, hogy valójában elkezd élni az életet.