Teremtő Erők Estéje!

2019.05.19

A vágyott, gyönyörűséges új élet megteremtése - Merj nagyot álmodni!


Szeretettel hívlak 2019. május 19.-én egy csodálatos teremtő nap kapcsolódására, ahol a bennünk lévő vágyott életre hangolódunk rá, és 10 milliószoros nap erejével manifesztáljuk azt le ide a fizikai létbe.

Vajon min múlik, hogy álmainkat, vágyainkat valóra váltjuk-e?
Mi az a pont, amin eldől, hogy az életünk megváltozik vagy sem?
Hogyan lehet sikeresen kiszakadni az ismétlődésekből, a rossz szokásból, a negatív mintákból?
Hogyan teremthetünk olyan életet magunknak, amilyenre vágyunk?


A teremtés titka, hogy az univerzum élő, érző lény, melyben minden mindennel összefügg. Ezt felismerve belépünk a lehetőségek világába, oda ahol a szándékunk irányába elmozdul az egész univerzum.

Tízmilliószoros napról:
A Tibeti "nagy" Buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyílván. Tízmilliószoros napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat, többszörös esélyed lehet az életterveid megvalósítására. Ezek a napok akkor is hatással vannak ránk, ha nem vagyunk velük tudatosak. Ezeken a napokon különösen igaz, hogy válogasd meg a gondolataidat a szavaidat, és légy tudatosabb.
Napodat járja át a szeretet, a béke és a harmónia. 


Mire számíthatsz ezen az estén?
A tízmilliószoros nap és a vezetett meditáció segíthet elindítani az életedet a vágyott irányban. A meditáció végén a Deeksha fantasztikus erejét használjuk fel, egyfajta áldást kérve a Fentiektől az előttünk álló életre, (és az egész Földbolygón élőkre), mely lendületet adhat mindenki részére egy egészségesebb, boldogabb élet elérésére!
Az est folyamán, elengedéssel, de legfőképpen a teremtésre fogjuk a fókuszt irányítani.
Egy kis meglepetés ajándékkal is kedveskedek, minden résztvevő számára, amit magaddal viszel, így otthonodban is segíti a folyamataid tisztulását, vágyaid elérését!
Ezen a napon, valóságunkat a gondolatainkkal teremtjük meg. 


Hálát adunk, mert az életben hálásnak kell legyünk, még a mai napért is. Légy hálás azért, hogy változtathatsz azon, hogy a vágyott életet megéld, vagy változtathatsz az életeden, amikor kimutathatod valaki felé szereteted, vagy változtathatsz az életeden, segíthetsz másokon. Ünnepelj, adj hálát minden jóért ami az életedben már jelen van!

Bejelentkezéseket Május 15.-ig tudom elfogadni.

2019.05.19. 16:00-19:00
Program Helyszíne: Budapest XI. Kerület. Edömér utca 4, fsz 2.  Ananda Jóga stúdióban.  
Hozzájárulás . 5 000.Ft
Bejelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségek bármelyikén lehet.
Aszódi Gyöngyi: info@testilelkijolet.hu, +36-30-356-9813,

Minél előbb jelentkezel annál, biztosabb a helyed a programra. ☺ 😉
Várlak szeretettel Gyöngyi!