Miben tud segíteni a kineziológia?

2018.09.01

Mi a kineziológia?

A kineziológia alternatív személyiség, képesség és készségfejlesztő, egészségmegőrző, prevenciós és holisztikus jellegű módszer.

Többnyire az emberek kívül keresik a megoldást, pedig "AZ" mélyen önmagunkon belül található.

Mi az oka a betegségeknek?

Erre van egy kínai mondás:" Minden betegség helytelen gondolattal egyenlő. Gondolkozzunk helyesen és egészségessé válunk!"

A múltban rögzült fájdalmak és viselkedések a jelenben kihatnak a gondolkodásunkra és a helyzetmegoldó választásainkra.

A testünk először kissebb jelek formájában üzen nekünk, hogy valami nincs rendben. Ha ezeket a jeleket nem vesszük észre, vagy nem figyelünk akkor egyre nagyobb fájdalmakkal, krónikus betegségekkel próbál üzenni nekünk. A tested üzen, hogy az életedben valami megvisel, kimerít, elszomorít, vagy éppen aggódsz valami miatt.

Hogyan és miben segíthet a kineziológia?

Kineziológia kezelés hatékonyan segít a jelenbéli és a múltbéli érzelmi traumás stresszek feloldásában. Terápiás kezelés a test energia áramlására is hatással van, energetikai egyensúlyt hoz létre, beindítja az öngyógyító mechanizmust. Test mindenre emlékszik, ami valaha történt velünk, akár pozitív akár negatív volt az élmény. Az emlékek a jelenben is hatnak az életünkre. 

A One Brain irányzat egy gyengéd eszközökkel dolgozó, de hatékony módszer, lelki megközelítésből vizsgálja az egész embert. Feldolgozatlan negatív élményeink hatnak az életünkre, és korlátok, közé szoríthat. A kineziológiában, izomteszteléssel, megtalálható a probléma, a félelem valódi oka.. Feltárja az életeseményt ahonnan ered. Különböző technikák alkalmazásában, amit a kineziológia használ, korrekciós eszközök, szimbólum kártya, pozitív kifejezések, tekintetirányokkal való munka, Maui- Tao- és Bach esszenciák alkalmazás használatával érhetjük el a változást az életben. Ezáltal a panasz megszűnik

Kezelések folyamatos alkalmazásával a kezelések után egyfajta szabadság, megkönnyebbülés érzését lehet megélni. Ez egy olyan állapot, amikor már nem a félelmeink irányítanak, megszűnnek a korlátozó hiedelmek, tudatosan tudunk döntéseket hozni.

Bármely lelki eredetű problémára hatékony a kineziológia:

  • Olyan egészséges emberekkel foglalkozunk, akiknek elsősorban a civilizációs ártalmak, a stressz miatt életvezetési problémáik vannak - a hétköznapjaikban vannak elakadásaik.

A kineziológia a hagyományos távol-keleti gyógyászatra épülő gyógyítási és egészségfejlesztő rendszer, mely izomtesztek, speciális anamnézis felvétele, valamint speciális egyensúlyi és koordinációs technika segítségével oldja az ember távol-keleti megközelítés szerinti energiarendszerében levő blokádokat, kiegyensúlyozatlanságokat. A kineziológia az emberi képességek, készségek fejlesztésével, egészségmegőrzéssel foglalkozik azáltal, hogy a múltban és a jelenben elszenvedett stresszek, traumák negatív nyomait semlegesíti. A kineziológia az orvostudomány, a pszichológia és a pedagógia határterületén lévő készségfejlesztő, kiegészítő gyógyító rendszer.

Emberi kapcsolatainkat is harmonikusabbá tehetjük, ez egy valódi önismereti folyamat, változtatni lehet a saját életén, személyiség fejlődést segíti.